Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελληνική Λύση: Κερκόπορτα στην Τουρκία το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

«Η ίδρυση τουρκικού πανεπιστημίου στη Θράκη είναι προ των πυλών», προειδοποιεί το κόμμα του Κ. Βελόπουλου, κάνοντας λόγο επίσης για αντισυνταγματική πρωτοβουλία που εξυπηρετεί «συγκεκριμένο fund» και ολιγάρχες-φίλους της κυβέρνησης.

Ελληνική Λύση: Κερκόπορτα στην Τουρκία το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Επίθεση στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο που αφορά στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων εξαπολύει η Ελληνική Λύση.

«Το νομοσχέδιο της ΝΔ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν γίνεται για να προαχθεί η ελληνική παιδεία, αλλά για να εξυπηρετηθεί συγκεκριμένο fund, που "συμπτωματικά" έχει εξαγοράσει τα πάντα τα τελευταία 4 χρόνια», σημειώνει η Ελληνική Λύση, τονίζοντας ότι «η ανεύθυνη και ασύδοτη κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί ότι μαζί με τους φίλους της ολιγάρχες, που επιχειρεί να εξυπηρετήσει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ανοίγει κερκόπορτα στην Τουρκία, καθώς η ίδρυση τουρκικού Πανεπιστημίου στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, εξέλιξη για την οποία έχει προειδοποιήσει η Ελληνική Λύση, είναι προ των πυλών».

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται επίσης: «Tέλος, η ΝΔ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως δεν σέβεται ούτε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, καθώς πριν από λίγους μήνες στο ΣτΕ με απόφασή του ξεκαθαρίζει ότι η λειτουργία μη κρατικών ΑΕΙ είναι αντισυνταγματική. Η Ελληνική Λύση έχει αποδείξει ότι είναι η μοναδική υπεύθυνη και σοβαρή πολιτική δύναμη, που προτάσσει το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον έναντι οποιασδήποτε ιδιοτελούς σκοπιμότητας και ιδεοληψίας. Γι' αυτό και θα καταψηφίσουμε το αντισυνταγματικό, αντεθνικό και αντικοινωνικό νομοσχέδιο της ΝΔ», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v