Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π. Μαρινάκης: «Πράσινος ΣΥΡΙΖΑ» το ΠΑΣΟΚ

Οξύνεται η κόντρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. «Εχουν την ίδια επιχειρηματολογία κενού περιεχομένου και το ίδιο ύφος, μηδενισμός. Ο Ν. Ανδρουλάκης καταψηφίζει κάτι που αποτελεί προεκλογική πρόταση του ΠΑΣΟΚ», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Π. Μαρινάκης: «Πράσινος ΣΥΡΙΖΑ» το ΠΑΣΟΚ

«Αποδεικνύεται ότι πάμε να αποκτήσουμε ως αντιπολίτευση έναν πράσινο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

«Έχουμε την ίδια ρητορική, την ίδια επιχειρηματολογία κενού περιεχομένου και το ίδιο ύφος, ένας μηδενισμός που δεν κάνει καλό σε κανέναν. Ο Ν. Ανδρουλάκης μιλάει για διευθέτηση συμφερόντων, όμως καλύτερα είναι τα δεδομένα από τα λόγια του αέρα… Καταψηφίζει κάτι που αποτελεί προεκλογική πρόταση του ΠΑΣΟΚ».

Οι πολίτες, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «έχουν απορρίψει το "όχι σε όλα", ο κ. Ανδρουλάκης θέλει να το επαναφέρει με άλλο φόντο. Εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά».

Ο κ. Μαρινάκης επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη: «Προσπερνώντας τις φορές που αναφέρθηκε στον εαυτό του και την αυτοαποθέωσή του και την αποθέωσή του από τον κόσμο, μέσα σε λίγα λεπτά συμπύκνωσε όλη αυτή την υποκρισία ενός συγκεκριμένου χώρου. Μας λέει ότι αν ένα παιδί έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει στο εξωτερικό, καλώς να πάει. Αν δεν μπορεί, ας μην πάει».

Ερωτηθείς για την εταιρεία που φέρεται να έχει στο εξωτερικό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Η κυβέρνηση θεωρεί ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αστερίσκους. Αν υπάρχει τέλεση παράνομης πράξης, πρέπει να ακολουθηθεί όλη η κατά το νόμο διαδικασία. Φαντάζομαι ότι θα απαντήσει αρμοδίως όταν κληθεί. Εμείς δεν υποκαθιστούμε τον ρόλο της δικαιοσύνης».

Για την αυριανή επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών, ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για ένα «τραγικό δυστύχημα που μας συγκλόνισε όλους. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνεται ένας άνθρωπος που χάνει έναν δικό του, αν δεν το έχει βιώσει. Δεδομένη είναι η στήριξή μας στους ανθρώπους αυτούς. Στόχος είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθούν το συντομότερο δυνατόν οι ευθύνες σε όσους αποδειχθεί ότι ευθύνονται. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, απρόσκοπτα, με τον ανεξάρτητο ρόλο της και να βγάλει τα δικά της πορίσματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v