Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βορίδης: Η κυβέρνηση παραμένει διαρκώς δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Η Κυβέρνηση παραμένει διαρκώς δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνδράμοντας στο αυτοδιοικητικό έργο με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Βορίδης: Η κυβέρνηση παραμένει διαρκώς δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη στην Παιανία πραγματοποίησε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, εκεί όπου, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε την ευκαιρία να συναντήσει το δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη, καθώς και στελέχη της Δημοτικής Αρχής. «Συζητήσαμε για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου, των εργαζομένων, και της καθημερινότητας των πολιτών», σημειώνει ο Μ. Βορίδης.

Επισκέφτηκε επίσης το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου είχε «μια παραγωγική συζήτηση με τους Διοικητές για τη λειτουργία των Τμημάτων και τις τοπικές ανάγκες αστυνόμευσης».

Τέλος, συναντήθηκε με στελέχη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, καθώς και με κατοίκους της περιοχής.

«Η Κυβέρνηση παραμένει διαρκώς δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνδράμοντας στο αυτοδιοικητικό έργο με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών», αναφέρει στο «δια ταύτα» ο υπουργός Επικρατείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v