Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Κ. Μητσοτάκη στην Οδησσό

Στην Οδησσό ο πρωθυπουργός για τη συνάντηση με τον Β. Ζελένσκι. Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας του πρωθυπουργού και της αποστολής διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές.

Εκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του  Κ. Μητσοτάκη στην Οδησσό

Καλά στην υγεία τους και ασφαλείς είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η συνοδεία του, που επισκέπτονται την Οδησσό, μετά την έκρηξη που έγινε κοντά στο σημείο που βρίσκονταν. «Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και ενώ ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Βολόντιμιρ Ζελένσκι, η οποία βρίσκονταν κοντά στην ελληνική αποστολή υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά πληροφορίες εκτοξεύθηκε πύραυλος προς την Οδησσό. Ουκρανός βουλευτής μετέδωσε στο OPEN ότι ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από την περιοχή της Κριμαίας προς την πόλη της Ουκρανίας.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στο Βουκουρέστι για το διήμερο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα οριστικοποιηθεί η στήριξη της υποψηφιότητας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για να επανεκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v