Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν την επίθεση στη Μόσχα

«Τέτοιες βάρβαρες ενέργειες βυθίζουν ακόμη περισσότερο την ευρύτερη περιοχή στο φόβο, την απόγνωση και την αστάθεια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και με τους τραυματίες», το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν την επίθεση στη Μόσχα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκφράζει τον αποτροπιασμό του και την βαθιά του οδύνη για την χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες βάρβαρες ενέργειες, που βυθίζουν ακόμη περισσότερο την ευρύτερη περιοχή στο φόβο, την απόγνωση και την αστάθεια και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον ρωσικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών», προσθέτει.

«Η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας αποτελεί πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για όλη την διεθνή κοινότητα, η οποία οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην αναζωπυρωθεί ο εφιάλτης του εξτρεμισμού και της τυφλής βίας».

ΠΑΣΟΚ: Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, που προκαλεί αποτροπιασμό στην παγκόσμια κοινή γνώμη», αναφέρει ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου, Βουλευτή Επικρατείας & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Εξωτερικών ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.

«Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και με τους τραυματίες, που δίνουν μάχη για τη ζωή τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v