Βελόπουλος: Η πρόταση δυσπιστίας δεν έχει αντίκρισμα, αλλά στηρίζουμε

«Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν έχει κανένα αντίκρισμα. Αντίθετα, θα συσπειρώσει τη ΝΔ λίγο πριν τις εκλογές. Παρ' όλα αυτά, η Ελληνική Λύση θα στηρίξει την πρόταση, επισημαίνοντας όμως ότι άλλο επικοινωνία και άλλο πολιτική με ουσία».

Βελόπουλος: Η πρόταση δυσπιστίας δεν έχει αντίκρισμα, αλλά στηρίζουμε

«Ο κ. Ανδρουλάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι προτάσεις δυσπιστίας κατατίθενται για να ρίξουν κυβερνήσεις και όχι για να τις συσπειρώσουν», αναφέρει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, σημειώνει ότι «η έκκληση της Ελληνικής Λύσης, καθώς δυστυχώς δεν διαθέταμε τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, για κοινή κατάθεση πρότασης δυσπιστίας στις 15 Ιανουαρίου σε σχέση με το ανθελληνικό, αντικοινωνικό και αντιχριστιανικό νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων είχε αντίκρισμα διότι θα δημιουργούσε εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «η πρόταση του ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν έχει κανένα αντίκρισμα. Αντίθετα, θα συσπειρώσει τη ΝΔ λίγο πριν τις εκλογές. Παρ' όλα αυτά, η Ελληνική Λύση θα στηρίξει την πρόταση, επισημαίνοντας όμως ότι άλλο επικοινωνία και άλλο πολιτική με ουσία».

Επιπλέον, όπως υποστηρίζει «τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούσαν να στηρίξουν την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για έλεγχο του λογισμικού της Singular Logic από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες. Δεν το έπραξαν, επιτρέποντας έτσι στον Κ. Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξέλεγκτος στην εξουσία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v