Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Απορίας άξιο που ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στη θέση του

«Η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί πως το πραγματικό πρόβλημα στην αστυνομία δεν είναι "αριθμητικό", αλλά αφορά την εκπαίδευση και τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται», αναφέρει η Κουμουνδούρου σχετικά με το αποτρόπαιο παρασκήνιο της νέας γυναικοκτονίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Απορίας άξιο που ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στη θέση του

Στη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους αναφέρεται με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας: «Αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη της συνομιλίας που είχε η δολοφονημένη 28χρονη με μέλος της Αμεσης Δράσης όταν ζήτησε βοήθεια κι ένα περιπολικό να τη μεταφέρει στο σπίτι της».

Και προσθέτει: «Η απάντηση που έλαβε, σύμφωνα με τα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα, ήταν: "Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί". Η στάση αυτή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ αποδεικνύει αδιάψευστα πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει αντιληφθεί πως το πραγματικό πρόβλημα στην Ελληνική Αστυνομία δεν είναι "αριθμητικό", αλλά αφορά την κατάρτιση, την εκπαίδευση και τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται».

Και καταλήγει η Κουμουνδούρου: «Είναι απορίας άξιον που ο κ. Χρυσοχοΐδης, ακόμη και μετά από αυτή την αποκάλυψη, βρίσκεται στη θέση του. Ούτε ο πρωθυπουργός θέλησε να τον αποπέμψει ούτε ο ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να υποβάλει την παραίτησή του. Είναι απορίας άξιον πως η κυβέρνηση απέρριψε ξανά την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την κατοχύρωση του όρου "γυναικοκτονία"».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v