ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε συγκλονισμένοι από το πώς ο Μ. Χρυσοχοϊδης κρύβει τις ευθύνες του

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του δηλώνει συγκλονισμένος από την ανικανότητα της κυβέρνησης, η οποία υπόσχονταν την ασφάλεια των πολιτών και με την καταστροφική της πολιτική δεν έχει αφήσει πλέον τίποτα όρθιο. Η δήλωση του Μ. Χρυσοχοϊδη για το έγκλημα στους Αγ. Αναργύρους.

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε συγκλονισμένοι από το πώς ο Μ. Χρυσοχοϊδης κρύβει τις ευθύνες του

«Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε «συγκλονισμένος» από την δολοφονία της νεαρής κοπέλας και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν για τη στάση που κράτησε στην συγκεκριμένη υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την άλλη δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του δηλώνει συγκλονισμένος επίσης από την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υπόσχονταν την ασφάλεια των πολιτών και με την καταστροφική της πολιτική δεν έχει αφήσει πλέον τίποτα όρθιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το «επιτελικό» της κράτος.

Χρυσοχοΐδης: Είμαι συντετριμμένος – Με μεγάλη ταχύτητα η έρευνα

Νωρίτερα, δήλωση έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

«Είμαι συντετριμμένος και είναι η πιο δύσκολη στιγμή μου. Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας» τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα, θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια.

«Γίνεται έρευνα σε βάθος και θα χυθεί άπλετο φως» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ολόκληρη η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απρίλιου που χάθηκε μια νέα κοπέλα η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος, και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή. Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις Aρχές αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες με όλο το υλικό χωρίς να αποκαλυφθεί τίποτα. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια ολόκληρη και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μη ξανασυμβούν έτοιμα γεγονότα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v