Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Βορίδη: Αρνείται τον όρο γυναικοκτονία, κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα

«Αρνούμενος πεισματικά να χρησιμοποιήσει τον όρο γυναικοκτονία, δήλωσε με τον γνωστό του στόμφο, ότι "δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που δεν υπάρχει ανθρωποκτονία... πολύ μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε σημεία που φυλάσσονται πολύ"».

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Βορίδη: Αρνείται τον όρο γυναικοκτονία, κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα

«Αφού ο κ. Βορίδης θεώρησε "μικρά παράπονα" των πολιτών την αγανάκτηση τους για την ακρίβεια, τα Τέμπη και άλλα "ήσσονος σημασίας" για τον ίδιο, έφτασε στο σημείο να εξομοιώσει την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, με… τις τρομοκρατικές επιθέσεις», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχετικά με δηλώσεις του υπουργού.

Αναφέρουν ειδικότερα, ότι «αρνούμενος πεισματικά να χρησιμοποιήσει τον όρο γυναικοκτονία, ο αναβαθμισμένος πλέον στο στενό επιτελείο Μαξίμου υπερ-υπουργός, δήλωσε με τον γνωστό του στόμφο, ότι "δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που δεν υπάρχει ανθρωποκτονία. Να θυμίσω βαριές και πολύ μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε σημεία που φυλάσσονται πολύ"». «Άξια η εργολαβία που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα μιας παραπαίουσας κυβέρνησης», σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v