Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το «Ανακαινίζω-Νοικιάζω»... με καυστικό tweet Πατέλη για Κασσελάκη

«Για όσους δεν έχουν χρήματα να ανακαινίζουν live το σπίτι τους στο Κολωνάκι...», γράφει σχολιάζοντας την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τις πόρτες του νεοαποκτηθέντος σπιτιού του, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το «Ανακαινίζω-Νοικιάζω»... με καυστικό tweet Πατέλη για Κασσελάκη

Η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» έχει ανοίξει, υπενθυμίζει o Επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, επιλέγοντας ωστόσο έναν «διαφορετικό» τρόπο, να το κάνει: με ένα ένα καυστικό tweet για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχολιάζοντας την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τις πόρτες του νεοαποκτηθέντος σπιτιού του, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση (στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega),ο κ. Πατέλης γράφει σκωπτικά:

«Και για όσους δεν είναι ο κ Κασσελάκης να έχουν χρήματα να ανακαινίζουν το σπίτι τους στο Κολωνάκι λαιβ στην τηλεόραση, χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Νοικιάζω». Επιδότηση 40% για έξοδα μέχρι 10.000 και προκαταβολή 50%. Για να πέσουν & αλλά σπίτια στην αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v