Υπόμνημα ΝΔ στον Αρειο Πάγο για να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές

Το υπόμνημα συνοδευόταν από παράρτημα 200 σελίδων με συγκεκριμένα στοιχεία, προκειμένου να ενισχυθεί να μην ανακηρυχθεί το εθνικιστικό κόμμα από το ανώτατο δικαστήριο για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Υπόμνημα ΝΔ στον Αρειο Πάγο για να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές

Να απαγορευτεί η συμμετοχή των Σπαρτιατών στις προσεχείς ευρωεκλογές ζητά η ΝΔ, με υπόμνημα που κατέθεσε στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Το υπόμνημα συνοδευόταν από παράρτημα 200 σελίδων με συγκεκριμένα στοιχεία, προκειμένου να ενισχυθεί το παραπάνω αίτημα και να μην ανακηρυχθεί το εθνικιστικό κόμμα από το ανώτατο δικαστήριο για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με γαλάζιες κομματικές πηγές, το Υπόμνημα:

-          Ανταποκρίνεται στην ιστορική παρακαταθήκη της Νέας Δημοκρατίας για την προστασία της δημοκρατίας απέναντι στους εχθρούς της ως του πολιτικού κόμματος που οικοδόμησε τη Γ’ Ελληνική Δημοκρατία, συνέβαλε αποφασιστικά στη δικαστική δίωξη φαινομένων που έμπρακτα αντιστρατεύονται τη δημοκρατία και διαμόρφωσε το νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισης εγκληματικής οργάνωσης που συγκροτεί «κόμμα-κέλυφος» υπονομεύοντας τα θεμέλια της δημοκρατίας.

-          Παρουσιάζει το εφαρμοστέο νομοθετικό πλαίσιο ως προς την ανακήρυξη συνδυασμών και την εφαρμογή του από τη νομολογία, η οποία επιβεβαιώνει τη συμβατότητά του με το ισχύον Σύνταγμα.

-          Αναπτύσσει ενδελεχώς την αλληλουχία των γεγονότων κατά την προεκλογική περίοδο του 2023, κατά το διάστημα μετά από τις βουλευτικές εκλογές και ενόψει των δημοτικών εκλογών της ίδιας χρονιάς, καθώς και μέχρι σήμερα. Αναδεικνύει έτσι τον ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού ηγέτη του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» από την ημέρα της παροχής στήριξης σε αυτό έως και σήμερα. 

*Δείτε ολόκληρο το υπόμνημα της ΝΔ στη δεξιά στήλη, «Συνοδευτικό Υλικό»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v