Ολομέτωπη επίθεση Βελόπουλου στη ΝΔ

«Δεν ξέρει τι λέει για εργασία ο πρωθυπουργός των μισθών πείνας... Αργά για δάκρυα, κύριε Σαμαρά... Βουλευτής μπανανίας ο Καλλιάνος με το φακελάκι... Επιχειρείτε συγκάλυψη, κυρία Φλέσσα». Επιμύθιο Βελόπουλου: Όλοι στη φυλακή.

Ολομέτωπη επίθεση Βελόπουλου στη ΝΔ

«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για καλές θέσεις εργασίας, για αμοιβές υψηλές, είναι το λιγότερο προσβλητικές. Γιατί ο ίδιος οδήγησε τους Έλληνες στη μετανάστευση και ο ίδιος έδωσε μισθούς πείνας στους Έλληνες», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Συμπλήρωσε ότι «είναι λογικό, λοιπόν, να μην ξέρει τι λέει αυτός για την εργασία, γιατί από εργασία ο ίδιος… ουδεμία!».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, υποστήριξε: «Δίκιο έχει ο κ. Σαμαράς. Απλά, αργά, πολύ αργά, για την προδοσία της χώρας. Ο κ. Σαμαράς έχει ψηφίσει όλα όσα έχει φέρει ο κ. Μητσοτάκης. Όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ. Είναι αργά λοιπόν για την προδοσία. Είναι αργά για δάκρυα, κ. Σαμαρά».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου και στα όσα κατήγγειλε σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του, δήλωσε ότι «ακόμα και σε μια αφρικανική χώρα, εάν βουλευτής της κυβέρνησης έλεγε ότι η μητέρα του έδωσε 500 ευρώ φακελάκι σε γιατρό, θα είχε παραιτηθεί ο υπουργός. Στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, και όπως κατήντησε τη χώρα μας μπανανία, ούτε δηλαδή αφρικανική χώρα, δεν παραιτείται κανένας».

Τέλος, για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα σχετικά με τα Τέμπη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε ότι «από την ατομική ευθύνη των πολιτών, που ούρλιαζε ο πρωθυπουργός, φτάσαμε στη συλλογική ευθύνη της κ. Φλέσσα». Επισήμανε ότι, «όχι κ. Φλέσσα, δεν τους κάψαμε όλοι μαζί. Τους έκαψε η ανικανότητα της ΝΔ και κυρίως η συγκάλυψη του εγκλήματος που επιχειρείτε εσείς και η ΝΔ. Πρέπει να πάνε όλοι στη φυλακή».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v