Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική ελεημοσύνη το bonus παραγωγικότητας στο δημόσιο

Το bonus παραγωγικότητας είναι ένα ευπρόσδεκτο μέσο ενίσχυσης του επαγγελματισμού στο Δημόσιο αλλά η κυβέρνηση το χρησιμοποιεί ως προεκλογική πομφόλυγα, υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική ελεημοσύνη το bonus παραγωγικότητας στο δημόσιο

Για μικροκομματική και κοντόφθαλμη οπτική κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή την παρουσίαση του bonus παραγωγικότητας στη δημόσιο στο υπουργικό συμβούλιο. 

«Το bonus παραγωγικότητας είναι ένα ευπρόσδεκτο μέσο ενίσχυσης του επαγγελματισμού στο Δημόσιο. Όμως, η κυβέρνηση το χρησιμοποιεί ως προεκλογική πομφόλυγα» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. 

Όπως υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι «επαγγελματίες πρέπει να αμείβονται καλά, κι όχι με τις γλίσχρες αυξήσεις των 40 ευρώ ή τα bonus που δίνει ως προεκλογική ελεημοσύνη η κυβέρνηση».

«Πρέπει να αποκατασταθεί η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων στο Δημόσιο, που υπέστησαν, μεταξύ άλλων και την απώλεια του 13ου και του 14ου μισθού και, κυρίως, πρέπει να πάψει η απαξίωση του Δημοσίου που έχει ανοίξει την πόρτα σε κάθε λογής ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία λυμαίνονται το Δημόσιο υποβαθμίζοντας της ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη» σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v