Βελόπουλος: Να κηρυχθεί ανεπιθύμητος στη χώρα ο Εντι Ράμα

Για «ελληνοφοβία» και «τρόμο» απέναντι στον Αλβανό πρωθυπουργό κατηγορεί τη ΝΔ. Βολές κατά Μητσοτάκη για τη Μονή της Χώρας: «Ξεχνά ότι είναι πρωθυπουργός. Δεν είναι κούριερ να μεταφέρει επιστολές και μηνύματα».

Βελόπουλος: Να κηρυχθεί ανεπιθύμητος στη χώρα ο Εντι Ράμα

«Όλη την εβδομάδα ο πρωθυπουργός επιχείρησε να μας πείσει ότι είναι χριστιανός. Πήγε από εκκλησία σε εκκλησία, από καντήλι σε καντήλι, χειροφίλησε εκατοντάδες ιερείς για να μας αποδείξει ότι είναι χριστιανός. Και τώρα, για τη Μονή της Χώρας, η οποία μετατράπηκε από τον φίλο του Ερντογάν σε τζαμί, λέει ότι θα μεταφέρει το μήνυμα στον Ερντογάν», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Συμπλήρωσε ότι «ο κ. πρωθυπουργός ξεχνά ότι είναι πρωθυπουργός. Δεν είναι κούριερ που μεταφέρει επιστολές και μηνύματα».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε τη ΝΔ για «ελληνοφοβία» και «τρόμο απέναντι ακόμα και στον Ράμα», που, όπως είπε, «αποδείχθηκε από τη δήλωση Μαρινάκη».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, «ο κ. Μαρινάκης μας είπε ότι η επίσκεψη του Ράμα είναι ιδιωτική. Αυτό που ξεχνάει ο κ. Μαρινάκης είναι οι διωγμοί των Βορειοηπειρωτών. Αυτό που ξεχνάει ο κ. Μαρινάκης είναι ότι ο Ράμα έρχεται εδώ για να προκαλέσει την Ελλάδα. Άρα, λοιπόν, επειδή στο λεξικό λείπει η κατάλληλη λέξη, να του την θυμίσουμε. Ανεπιθύμητος ο Ράμα στην Ελλάδα. Να μην του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα», δήλωσε για τον Αλβανό πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v