ΣΥΡΙΖΑ: Φλερτ Μητσοτάκη με την ακροδεξιά στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας

«Ανακάλυψε ένα νέο αφήγημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να δικαιολογήσει τη στάση της ΝΔ», αναφέρει ανακοίνωση. «Στηρίζει μεν τη Συμφωνία, αλλά δεν φέρνει τα τρία μνημόνια στη Βουλή προς ψήφιση γιατί… δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Πορεύονται με ψέματα».

ΣΥΡΙΖΑ: Φλερτ Μητσοτάκη με την ακροδεξιά στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας

«Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κ. Μαρινάκης μιλώντας την εκπομπή LiveNews του MEGA συνέχισε να εμπαίζει τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας, φλερτάροντας με το ακροδεξιό ακροατήριο και ανακάλυψε ένα νέο αφήγημα για να δικαιολογήσει την στάση της ΝΔ στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας. Η κυβέρνηση στηρίζει μεν απόλυτα την Συμφωνία, αλλά δεν φέρνει τα τρία μνημόνια στη Βουλή προς ψήφιση γιατί… δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Ξεστόμισε μάλιστα πως μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης θα φανούν ως… επισπεύδοντες φέρνοντας τα μνημόνια για ψήφιση…», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Η αναβλητικότητα του κ. Μητσοτάκη και η προσπάθεια του να μην δυσαρεστήσει την ακραία δεξιά έχει πλέον κουράσει. Ας πάρει μια ξεκάθαρη θέση με γνώμονα όχι τα μικροπολιτικά του συμφέροντα, αλλά το καλό της χώρας. Κι ας σταματήσουν να πορεύονται με ψέματα. Όπως έκανε νωρίτερα, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζοντας πως η ελληνική οικονομία είναι "ισχυρή και ανθεκτική"». 

«Επαναλαμβάνουμε στον κύριο Μαρινάκη ότι με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα είναι 21η στην Ευρώπη σε ανάπτυξη της 4ετιας 2019-2023 με ανάπτυξη 5,8%, ήτοι 1,4% κατ’ έτος», προσθέτει.

Επιπλέον

  • Σύμφωνα με την έρευνα συνθηκών διαβίωσης της Eurostat το 68% των Ελλήνων απαντά ότι τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα/δύσκολα που έναντι 19%.του μέσου όρου της ΕΕ.
  • Οι πραγματικοί μισθοί, σύμφωνα με την τελευταία χειμερινή έκθεση της Κομισιόν έχουν υποστεί πραγματική μείωση 6,7% το 2022 και θα φθίνουν έως το 2025, με τάση να εκμηδενιστούν το 2026».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v