Βελόπουλος: Καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών και εμπάργκο στα Σκόπια

«Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη πατριωτισμός, να ανοίξει κανένα λεξικό, φοβάται, τρέμει», καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Οι προτάσεις του.

Βελόπουλος: Καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών και εμπάργκο στα Σκόπια

«Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη πατριωτισμός. Και επειδή δεν θέλουμε να τον πούμε άπατρι, του λέμε να ανοίξει ένα λεξικό και να μάθει τι σημαίνει πατριωτισμός», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του, ενώ σημειώνει:

«Η δήλωση του πρωθυπουργού που αφορά την "Ελληνική Λύση" δείχνει τον φόβο και τον τρόμο. Δείχνει τον πανικό του. Μίλησε για εθνικιστικές κορόνες, οι οποίες συγκρούονται με την πραγματικότητα. Μίλησε για υπεύθυνο πατριωτισμό που έχει αυτός. Να του αποδείξουμε, λοιπόν, τα αυτονόητα, γιατί στο λεξικό του η εννοιολογία είναι λέξη που δεν υπάρχει».

Αμέσως μετά ο κ. Βελόπουλος ρωτάει τον πρωθυπουργό: «Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να εκχωρείς το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς; Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να ψηφίζεις τον γάμο των ομοφυλοφίλων που δεν συνάδει καν με τον πατριωτισμό; Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να εκχωρείς εθνική κυριαρχία στην Τουρκία, με μειωμένη επήρεια; Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να παίρνεις αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος του λαού σου;».

«Ο πρωθυπουργός, που δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς, ανέφερε σε μία απλή δήλωση τρεις φορές τη φράση Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, ο ίδιος στέλνει μήνυμα, λέγοντας ότι ο κεντρικός πυρήνας, ο πυρήνας δηλαδή της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι μια προδοτική συμφωνία, έχει να κάνει με την τήρηση ή μη τήρηση της Συμφωνίας. Κάνει λάθος ο πρωθυπουργός. Επειδή δεν μπορεί να την καταγγείλει ο ίδιος, γιατί φοβάται, λέει ψέματα», υποστηρίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Αφού, λοιπόν, παραβιάζουν τον πυρήνα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών οι Σκοπιανοί», προσθέτει ο κ. Βελόπουλος, «είναι υποχρεωμένος πλέον ο πρωθυπουργός να καταγγείλει τη Συμφωνία. Και αν δεν μπορεί να την καταγγείλει, ας πιέσει τους Σκοπιανούς».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητάει «αντίμετρα τώρα, εμπάργκο, για να γονατίσουν οικονομικά και να καταλάβουν ότι εξαρτώνται από την Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v