Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης κατά Κούγια: Ο εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει

«Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από τη χώρα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε δήλωση του ποινικολόγου.

Κασσελάκης κατά Κούγια: Ο εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει

Απάντηση σε δηλώσεις του Αλέξη Κούγια δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, γράφοντας στα social media ότι είναι υπερήφανος που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να στείλει «τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα».

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από τη χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει:

«Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

Νωρίτερα ο Αλ. Κούγιας είχε στείλει δελτίο τύπου κατά του Στ. Κασσελάκη, με αφορμή την υπόθεση του Απ. Λύτρα και την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις του ποινικολόγου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v