Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Αθήνα ο Κύπριος Πρόεδρος Ν. Χριστοδουλίδης

Ο Ν. Χριστοδουλίδης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Δ. Χούπη, ενώ θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Αθηνών για τα 50χρονα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Στην Αθήνα ο Κύπριος Πρόεδρος Ν. Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται την Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Αθηνών για τα 50χρονα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Χριστοδουλίδης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο, που βρίσκεται στο Άλσος Στρατού στο Γουδί, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Δημήτριου Χούπη. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Το απόγευμα, ο Κύπριος Πρόεδρος θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας και πολυμέσων του δημοσιογράφου Σωτήρη Δανέζη για την Αμμόχωστο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στο Θησείο.

Στις 7 το απόγευμα, ο κ. Χριστοδουλίδης θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), στους χώρους του Πανεπιστημίου, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v