Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμέρος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κλεψύδρα της ΝΔ άδειασε

«Όπως και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έτσι και σήμερα, η μόνη του έγνοια είναι η διευθέτηση εσωκομματικών ισορροπιών και τίποτα άλλο», το σχόλιο για τον ανασχηματισμό.

Καραμέρος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κλεψύδρα της ΝΔ άδειασε

«Αυτός ο ανασχηματισμός είναι προσβλητικός για την ελληνική κοινωνία. Ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί. Δεν πήρε το μήνυμα», σχολιάζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό.

«Εδώ δεν μιλάμε καν για ανακύκλωση προσώπων, πολλώ δε μάλλον για αλλαγή πολιτικής. Όπως και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έτσι και σήμερα, η μόνη του έγνοια είναι η διευθέτηση εσωκομματικών ισορροπιών και τίποτα άλλο.

Οι άνθρωποι του Μαξίμου και τα κομβικά πρόσωπα παραμένουν στη θέση τους σε ένα βαρύ και αναποτελεσματικό Συμβούλιο 60 υπουργών. Η κλεψύδρα της ΝΔ άδειασε».


 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο