Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημοσκόπηση MRB: Αρνητική εικόνα για τα μέτρα της ΔΕΘ

Μικρή αύξηση στα μεγέθη της κυβερνώσας παράτασης. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει την κοινωνία. Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί επίσης σοβαρή φθορά στη ΝΔ.

Δημοσκόπηση MRB: Αρνητική εικόνα για τα μέτρα της ΔΕΘ

Mε 21,8% προηγείται στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της MRB για το Open, ενώ οριακά πάνω από το 10% βρίσκεται μόνο το ΠΑΣΟΚ.

Στην αναγωγή στο σύνολο: ΝΔ 28,1% – ΠΑΣΟΚ 13,7% – Ελληνική Λύση 12% – Πλεύση Ελευθερίας 11,1%.

Αρνητική είναι η άποψη της πλειοψηφίας των πολιτών για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ 2025, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και για όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη δική του ομιλία.

Την ίδια ώρα, η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει αυτή τη στιγμή την κοινωνία και «βυθίζει» την κυβέρνηση, ενώ το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δείχνει επίσης να προκαλεί σοβαρή φθορά στη ΝΔ.

Παράλληλα, το 67,2% των πολιτών δεν θα ψήφιζε αυτή τη στιγμή ένα νέο κόμμα Τσίπρα, ενώ στην αντίστοιχη ερώτηση προς τους ψηφοφόρους για τον Αντώνη Σαμαρά το ποσοστό βρίσκεται στο 80,7%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 22,6%, ενώ ακολουθούν κατά σειρά Ζωή Κωνσταντοπούλου, Κυριάκος Βελόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης.

 

1758213736317-611521626-2.jpg
1758213907346-656358591-4.jpg
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο