Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι το «βαθύ κράτος» του ρουσφετιού και της διαφθοράς

Στο αίτημα για διενέργεια πρόωρων εκλογών επιμένει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά και το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο».

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι το «βαθύ κράτος» του ρουσφετιού και της διαφθοράς

«Το σημερινό διάγγελμα του πρωθυπουργού πιστοποίησε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε αποδρομή», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «ο εντολέας του παρακράτους των υποκλοπών, ο πρωθυπουργός, που γνώριζε και επέτρεψε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ εις βάρος αγροτών και κτηνοτρόφων από τη "γαλάζια" συμμορία, σήμερα, μετά από 7 χρόνια διακυβέρνησης, μας είπε ότι ήρθε η ώρα να τα βάλει με το "βαθύ κράτος".

Μα εσείς, κ. Μητσοτάκη, είστε το "βαθύ κράτος" του ρουσφετιού, της διαφθοράς, των απευθείας αναθέσεων και της ατιμωρησίας.

Εσείς σε πολλές περιπτώσεις δεν επιτρέψατε στη δικαιοσύνη να διερευνήσει ευθύνες των υπουργών σας.

Εσείς υπονομεύσατε την ανεξαρτησία των θεσμών.

Γι’ αυτό αφήστε τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο.

Εκλογές τώρα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο