Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποπομπή του Γιώργου Φλωρίδη ζητά το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει τον υπουργό Δικαιοσύνης για τη στάση του στην υπόθεση Τριαντόπουλου και ζητά την άμεση παραίτηση ή αποπομπή του. Επικαλείται ζητήματα διαφάνειας και ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Αποπομπή του Γιώργου Φλωρίδη ζητά το ΠΑΣΟΚ

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, έχει χάσει κάθε αίσθηση μέτρου», καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

«Φαντασιώνεται πως αποκάλυψε αόρατες συνωμοσίες, ενώ ο ίδιος αν και ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός επιχείρησε να καθοδηγήσει τη Δικαιοσύνη βγάζοντας πορίσματα στη Βουλή και τα τηλεοπτικά κανάλια, πριν καν επιληφθεί της έρευνας το δικαστικό συμβούλιο.

Αποκαλύφθηκε η αναξιοπιστία και η βαθύτατα αντιθεσμική στάση του μετά την παραπομπή Τριαντόπουλου για το μπάζωμα, που σήμερα αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι τελικά έγινε και ίσως συνετέλεσε να χαθούν στοιχεία.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως όσο εκκρεμεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να παραμένει υπουργός εκείνος που επιβουλεύτηκε την ανεξαρτησία της.

Είναι ζήτημα διαφάνειας η άμεση παραίτηση ή αποπομπή του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο