Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτός κυβέρνησης ο Μ. Σαρρής

Εκτός κυπριακής κυβέρνησης τίθεται ο Μ. Σαρρής καθώς σύμφωνα με το Reuters υπέβαλε την παραίτησή του.

Εκτός κυβέρνησης ο Μ. Σαρρής
Εκτός κυπριακής κυβέρνησης τίθεται ο Μ. Σαρρής. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος το γεγονός ότι γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες την περίοδο που ο ίδιος ήταν επικεφαλής της Λαϊκής. Όπως σημείωσε η παραίτηση έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι την παραίτηση του Μ. Σαρρή είχε ζητήσει προ ολίγων ημερών ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για την καταστροφική πορεία της Λαϊκής Τράπεζας και για το γεγονός ότι έφτασε ο όμιλος να έχει αυξήσει το δανεισμό από τον ELA στα 9 δισ. ευρώ από 3 δισ. ευρώ προηγουμένως.

Την απομάκρυνση Σαρρή είχε ζητήσει μετ’ επιτάσεως και ο αρχιεπίσκοπός Κύπρου κος Χρυσόστομος καθώς θεωρούσε τον τέως υπουργό Οικονομικών αλλά και τον επικεφαλής της ΚΤΚ υπεύθυνους για την εξέλιξη των πραγμάτων στην Κύπρο.


Νέος ΥΠΟΙΚ ο Χάρης Γεωργιάδης

Νέος υπουργός οικονομικών διορίστηκε ο νυν υπουργός εργασίας και αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες.  

Η ορκομωσία του κ. Γεωργιάδη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v