Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank: Προς αύξηση των επισφαλειών

Σε αύξηση κατά 200 εκατ. δολ. των προβλέψεων για επισφάλειες είναι πιθανό να προχωρήσει η Deutsche Bank, ως αποτέλεσμα της δανειακής έκθεσης προς την αμερικανική Worldcom. Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία, η Worldcom είναι πιθανό να προχωρήσει σε κήρυξη χρεοκοπίας.

Deutsche Bank: Προς αύξηση των επισφαλειών
Ορατή εκτιμάται τώρα η πιθανότητα να αυξηθούν οι προβλέψει της Deutsche Bank για επισφάλειες, κατά περίπου 200 εκατ. δολ., ώστε να καλυφθούν οι δανειακές παροχές προς την δοκιμαζόμενη Worldcom.

Η αμερικανική τηλεπικοινωνιακή εξετάζει την πιθανότητα να κάνει χρήση του κεφαλαίου 11 της νομοθεσίας των ΗΠΑ για χρεοκοπία.

Το Μάιο, η γερμανική τράπεζα συμφώνησε να καλύψει με 200 εκατ. δολάρια μέρος του δανείου ύψους 2,65 δισ. δολαρίων, που ζήτησε και έλαβε από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα η Worldcom.

Προ ολίγων ημερών έγινε γνωστό ότι η Worldcom απέκρυψε έξοδα της τάξης των 3,9 δισ. δολ., προκειμένου να εμφανίσει αυξημένα κέρδη.

Παράγοντες της γερμανικής αγοράς εκτιμούν τώρα ότι η Deutsche Bank είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει άλλους τρόπους διείσδυσης στην αμερικανική αγορά, εκτός από την παροχή δανείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v