Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νικητή τον Τραμπ βλέπουν τώρα οι εταιρείες στοιχηματισμού

Η Paddy Power δίνει τώρα πιθανότητες 83,3% να κερδίσει ο Τραμπ και 22,2% να κερδίσει η Κλίντον, ενώ σύμφωνα με την Predictit η πιθανότητα να κερδίσει ο Τραμπ αυξήθηκε στο 65% και της Κλίντον μειώθηκε στο 25%.

Νικητή τον Τραμπ βλέπουν τώρα οι εταιρείες στοιχηματισμού

Η online πλατφόρμα συναλλαγών Predictit και η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power δείχνουν στροφή 180 μοιρών για την τύχη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι πιθανότητές του να μπει στον Λευκό Οίκο εκτινάσσονται στα ύψη.

Η Paddy Power δίνει τώρα πιθανότητες 83,3% να κερδίσει ο Τραμπ και 22,2% να κερδίσει η Κλίντον. Η ιρλανδική εταιρεία στοιχημάτων θα χάσει 4 εκατ. δολάρια αν κερδίσει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάντων, με τον εκπρόσωπό της να σχολιάζει πως η δραματική αυτή στροφή στις πιθανότητες θυμίζει αυτό που είδε στο βρετανικό δημοψήφισμα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Predictit οι πιθανότητες της Κλίντον να κερδίσει στις εκλογές έχουν κάνει βουτιά μεγαλύτερη των 50 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με χθες το πρωί, στο 25%, ενώ του Τραμπ αυξήθηκαν κατά περισσότερες από 40 ποσοστιαίες μονάδες στο περίπου 65%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v