Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλίντον: Οφείλουμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να κυβερνήσει

Ελπίζω ο Τραμπ να είναι επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικάνους, δήλωσε η Κλίντον. Κάλεσε τους υποστηρικτές της να δεχθούν το «οδυνηρό» αποτέλεσμα. Εμφανίστηκε έτοιμη να συνεργαστεί για το καλό της χώρας.

Κλίντον: Οφείλουμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να κυβερνήσει

Η υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, παραδέχτηκε ότι η ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν επώδυνη, αλλά κάλεσε τους οπαδούς της να αποδεχτούν το αποτέλεσμα και δήλωσε πρόθυμη να συνεργαστεί με το νέο πρόεδρο. 

«Είναι οδυνηρό και θα είναι οδυνηρό για πολύ καιρό» υπογράμμισε η υποψήφια των Δημοκρατικών. 

«Ακόμα πιστεύω στην Αμερική και πάντα θα πιστεύω σε αυτήν. Και αν το κάνετε και εσείς πρέπει να αποδεχτούμε αυτό το αποτέλεσμα» σημείωσε η κα. Κλίντον στην πρώτη της ομιλία μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. 

«Χθες το βράδυ έδωσα συγχαρητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε η κα. Κλίντον, λέγοντας πως του κατέστησε σαφές ότι είναι διαθέσιμη να εργαστεί μαζί του για το καλό της χώρας μας. «Ελπίζω πως θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς» τόνισε μπροστά σε υποστηρικτές της σε ξενοδοχείο του Μανχάταν. 

Η πρώην πρώτη κυρία και υπουργός Εξωτερικών έδωσε έμφαση στο ότι πρέπει να υπάρξει ομαλή μετάβαση εξουσίας στον νέο πρόεδρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v