Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Twitter: Διευρύνθηκαν οι καθαρές ζημιές το δ’ τρίμηνο

Οι ζημιές τριμήνου αυξήθηκαν σε 167,1 εκατ. δολάρια από 90,24 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο του 2015, ενώ τα κόστη αναδιάρθρωσης εκτοξεύτηκαν σε 101,2 εκατ. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 1%.

Twitter: Διευρύνθηκαν οι καθαρές ζημιές το δ’ τρίμηνο

Το Twitter εμφάνισε το τέταρτο τρίμηνο την πιο βραδεία τριμηνιαία ανάπτυξη στα έσοδά του από όταν μπήκε στο χρηματιστήριο, καθώς η εταιρία συνεχίζει να αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από πιο «νέες» υπηρεσίες όπως το Snapchat και το Instagram.

Οι καθαρές ζημιές του Twitter διευρύνθηκαν σε 167,1 εκατ. δολάρια η 23 cents ανά μετοχή, στη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, από απώλειες ύψους 90,24 εκατ. δολαρίων ή 13 cents ανά μετοχή το ίδιο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς.

Άλμα παρουσίασαν τα κόστη αναδιάρθρωσης στο τρίμηνο, σε 101,2 εκατ. δολάρια από μόλις 2,9 εκατ. πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το Reuters, τα έσοδα του κοινωνικού δικτύου σημείωσαν άνοδο της τάξης του 1% σε 717 εκατ. δολάρια.

Το Twitter βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής πέρυσι, όταν φημολογήθηκε πως δεχόταν προσφορές από μεγάλα ονόματα που επιθυμούσαν να το εξαγοράσουν, όπως η Salesforce.com και η Walt Disney. Ωστόσο οι φήμες σταμάτησαν λόγω έλλειψης συγκεκριμένου ενδιαφέροντος.

Η εταιρία ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι θα περικόψει το 9% του προσωπικού της παγκοσμίως, στο πλαίσιο μιας γενικότερης αναδιάρθρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v