Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κίνα: Αύξηση 6,2% της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο

Αύξηση 0,5% σε μηνιαία βάση και 6,2% σε ετήσια για την βιομηχανική παραγωγή και 10% για τις λιανικές πωλήσεις της Κίνας τον Οκτώβριο.

Κίνα: Αύξηση 6,2% της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο

Ετήσια αύξηση 6,2% κατέγραψε η βιομηχανική παραγωγή της Κίνας τον Οκτώβριο, έναντι ποσοστού ετήσιας αύξησης 6,6% που είχε καταγραφεί τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας (NBS) που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Σε μηνιαία βάση, η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκα κατά 0,5% από τον Σεπτέμβριο.

Για την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου, η ετήσια αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής, καταγράφεται στο 6,7%, παραμένοντας σταθερή κατά το εννιάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, ετήσια αύξηση 10% κατέγραψαν οι πωλήσεις λιανικής καταναλωτικών αγαθών τον Οκτώβριο στην Κίνα, έναντι της ετήσιας αύξησης 10,3% που είχαν καταγράψει τον Σεπτέμβριο.

Η συνολική αύξηση του δεκάμηνου Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017 ήταν στο 10,3% με οικονομική αξία 29,74 τρισεκατομμυρίων γουάν (4,48 τρισεκατομμύρια δολάρια) όπως δείχνουν τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας (NBS).

Η σταθερή αύξηση των πωλήσεων λιανικής, αποδίδεται στην ουσιαστική αύξηση των αγορών προϊόντων μέσω του διαδικτύου που κατέγραψαν ετήσια αύξηση 34% το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v