Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Έχει υποτιμηθεί ο κίνδυνος μη συμφωνίας για το Brexit

O διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας τόνισε ότι θα χρειαστεί μία χρονική περίοδος για να γίνουν οι συμφωνίες με τις ενώσεις εργαζομένων. Τι είπε για τις απεργίες του προσωπικού.

Ryanair: Έχει υποτιμηθεί ο κίνδυνος μη συμφωνίας για το Brexit

H Ryanair δεν θέλει να γίνονται απεργίες, αλλά θα τις αντέξει έτσι ώστε να υπερασπιστεί το μοντέλο χαμηλού κόστους πτήσεων, σημείωσε ο CEO της εταιρείας. Πρόσθεσε, όπως μεταδίδει το Reuters, ότι θα χρειαστεί μία χρονική περίοδος για να συμφωνήσει με τις ενώσεις εργαζομένων.

Αναφερόμενος στις επιπτώσεις της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε ότι έχει ανησυχίες για τον κίνδυνο μη επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, αναφέροντας ότι ο κίνδυνος ανυπαρξίας συμφωνίας έχει υποτιμηθεί.

Εν τω μεταξύ οι πιλότοι και τα πληρώματα καμπίνας στη Γερμανία προχώρησαν σε ημερήσια απεργία σήμερα, απειλώντας για περαιτέρω κινητοποιήσεις έτσι ώστε να ασκηθεί πίεση στη διοίκηση. 

Η εταιρεία ενημέρωσε χθες ότι θα ακυρώσει 150 πτήσεις από και προς τη Γερμανία από τις συνολικές 400, ενώ προειδοποίησε ότι τέτοιες απεργίες θα οδηγήσουν σε περικοπές θέσεων εργασίας αν συνεχιστούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v