Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Οι συνομιλίες με την Κίνα πηγαίνουν πολύ καλά

Χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, με ανάρτησή του στο Twitter, εμφανίζεται αισιόδοξος για τη σινοαμερικανική σχέση. Σε δικαστήριο του Βανκούβερ η οικονομική διευθύντρια της Huawei σήμερα.

Τραμπ: Οι συνομιλίες με την Κίνα πηγαίνουν πολύ καλά

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή για τη σινοαμερικανική σχέση, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Με ένα tweet, αναφέρει: «Οι συνομιλίες με την Κίνα πηγαίνουν πολύ καλά».

Την ίδια ώρα, σε δικαστήριο του Βανκούβερ αναμένεται να εμφανιστεί η οικονομική διευθύντρια της Huawei που συνελήφθη την 1η Δεκεμβρίου στον Καναδά, για ακρόαση όσον αφορά τον ορισμό εγγύησης και ενώ αναμένει την πιθανή έκδοσή της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σύλληψη της Meng Wanzhou, 46 ετών, κόρης του ιδρυτή της εταιρείας, αποκαλύφθηκε από τις αρχές του Καναδά χθες. Ηταν μέρος αμερικανικής έρευνας που αφορά φερόμενο σχήμα και τη χρήση του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος με στόχο να αποφευχθούν οι κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν.

Η είδηση της σύλληψής της προκάλεσε φόβους στις διεθνείς αγορές για κλιμάκωση εμπορικού πολέμου ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα, μετά την κήρυξη τρίμηνης εκεχειρίας το Σάββατο, την οποία συμφώνησαν οι πρόεδροι των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v