Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Renault: Αύξηση 3,2% στις διεθνείς πωλήσεις οχημάτων το 2018

Η ομώνυμη μάρκα πούλησε 2,5 εκατ. οχήματα, σημειώνοντας πτώση κατά 5,2% σε ετήσια βάση, ενώ οι πωλήσεις της Lada αυξήθηκαν κατά 19%, στις 398.282 οχήματα. Οι παράγοντες που επιβάρυναν τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας την περασμένη χρονιά.

Renault: Αύξηση 3,2% στις διεθνείς πωλήσεις οχημάτων το 2018

Αύξηση των πωλήσεων οχημάτων κατά περισσότερο από 3% ανακοίνωσε ότι είχε το 2018 η Renault, με οδηγό και τηn κοινοπραξία που έφτιαξε με τις κινεζικές επιχειρήσεις Jinbei και Huasong.

Ο γαλλικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανίας ενημέρωσε ότι οι διεθνείς πωλήσεις του ενισχύθηκαν κατά 3,2%, φτάνοντας στα 3,9 εκατ. οχήματα, παρά το γεγονός ότι η χρονιά ήταν αρκετά προκλητική για τον τομέα.

Οι εμπορικές διαμάχες ΗΠΑ-Κίνας και η εισαγωγή νέων προτύπων για τις εκπομπές ρύπων στην Ευρώπη, όπως και η αυξημένη δημοτικότητα εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, επιβάρυναν τις αυτοκινητοβιομηχανίες το 2018.

Η μάρκα Renault πούλησε 2,5 εκατ. οχήματα, σημειώνοντας πτώση κατά 5,2% σε ετήσια βάση, ενώ οι πωλήσεις της Lada αυξήθηκαν κατά 19%, στις 398.282 οχήματα, σύμφωνα με την εταιρεία και τα στοιχεία που μεταδίδει το MarketWatch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v