Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργατικοί: Ο Τζόνσον θα προσέξει τους σούπερ πλούσιους φίλους του

«Στην καμπάνια του για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, περηφανευόταν ότι ήταν ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των τραπεζιτών που κατέστρεψαν την οικονομία», σημειώνει το Εργατικό Κόμμα, που βλέπει κινδύνους από... γλυκύτατες συμφωνίες με τον Τραμπ.

Εργατικοί: Ο Τζόνσον θα προσέξει τους σούπερ πλούσιους φίλους του

Η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία, που υποστηρίζει ο Μπόρις Τζόνσον, θα σήμαινε περικοπές σε θέσεις εργασίας και πιο υψηλές τιμές στα μαγαζιά, καθώς και τον κίνδυνο το εθνικό σύστημα υγείας να ξεπουληθεί σε αμερικανικούς οργανισμούς, μέσα από μία γλυκύτατη συμφωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ, τονίζει σε μήνυμά του ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, για τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας.

«Στην καμπάνιά του για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, ο Μπόρις Τζόνσον περηφανευόταν ότι ήταν ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των τραπεζιτών που κατέστρεψαν την οικονομία. Δεν θα προσέξει εσάς, αλλά μόνο τον εαυτό του και τους σούπερ πλούσιους φίλους του», σημειώνει το Εργατικό Κόμμα στο Twitter, για την εκλογή του Μπόρις Τζόνσον ως προέδρου των Τόρις και πρωθυπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v