Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Boeing: Πριν από τα μέσα της χρονιάς θα ξαναρχίσει παραγωγή των 737 MAX

Η εταιρεία έχει προτείνει και την εισαγωγή νέου προγράμματος εξομοίωσης πτήσεων για την εκπαίδευση των χειριστών.

Boeing: Πριν από τα μέσα της χρονιάς θα ξαναρχίσει παραγωγή των 737 MAX

Ο διευθύνων σύμβουλος της Boeing Co Ντέιβ Κάλχουν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η αμερικανική εταιρία αναμένει ότι θα αρχίσει την παραγωγή του 737 ΜΑΧ, μήνες πριν από την πρόβλεψη της για την επιστροφή του αεροσκάφους σε υπηρεσία, στα μέσα του 2020.

Τις προηγούμενες ημέρες η Boeing ανακοίνωσε την εκτίμησή της ότι τα αεροσκάφη 737ΜΑΧ θα επιστρέψουν σε πλόιμη κατάσταση στα μέσα του 2020.

Η εταιρία ανακοίνωσε την διακοπή της παραγωγής του αεροσκάφους τον Δεκέμβριο του 2019, όταν διαφαινόταν ότι η εφαρμογή του προληπτικού μέτρου θα ήταν ενεργή και μέσα στο 2020.

Η εταιρία έχει προτείνει και την εισαγωγή νέου προγράμματος εξομοίωσης πτήσεων για την εκπαίδευση των χειριστών στο 737 ΜΑΧ.

Ο Κάλχουν δήλωσε ότι η εταιρία δεν σκοπεύει να διαλύσει τα αεροσκάφη ΜΑΧ που έχουν παραχθεί και ότι το αεροσκάφος αυτό, θα συνεχίσει να πετάει για μία γενιά. “Το υποστηρίζω πλήρως και η εταιρία το υποστηρίζει,” τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι η Boeing δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση μιας εκστρατείας μάρκετινγκ για την επιστροφή των πελατών της στο αεροσκάφος 737 ΜΑΧ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v