Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 80 αεροσκάφη ενισχύει τις πτήσεις η Lufthansa

Τα 80 αεροπλάνα που θα αρχίσουν να πετούν ξανά τον Ιούνιο φέρνουν τον συνολικό αριθμό αεροσκαφών του ομίλου, που λειτουργούν, σε 160. Στο τέλος του 2019, είχε στόλο 763 αεροσκαφών.

Με 80 αεροσκάφη ενισχύει τις πτήσεις η Lufthansa

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα ξεκινήσει να πετάει ακόμη 80 αεροσκάφη της τον Ιούνιο, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης τουριστικών προορισμών.

Σύμφωνα με το Reuters, ο όμιλος που περιλαμβάνει τη Swiss International Air Lines και την Austrian Airlines, δήλωσε ότι ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μετά τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στη Γερμανία και άλλες χώρες.

«Αισθανόμαστε μια μεγάλη επιθυμία και λαχτάρα των ανθρώπων να ταξιδέψουν ξανά. Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια ανοίγουν σιγά-σιγά, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπονται και πάλι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς», δήλωσε το μέλος του εκτελεστικού διοικητικού συμβουλίου Harry Hohmeister.

Τα 80 αεροπλάνα που θα αρχίσουν να πετούν ξανά τον Ιούνιο φέρνουν τον συνολικό αριθμό αεροσκαφών του Ομίλου Lufthansa που λειτουργούν σε 160. Στο τέλος του 2019, ο όμιλος είχε στόλο 763 αεροσκαφών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v