Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Credit Suisse στους πλούσιους πελάτες της: Μαζέψτε μετρητά!

Ο επενδυτικός βραχίονας της ελβετικής τράπεζας ήταν ένας από τους λίγους που κάλεσαν τους πελάτες τους να αγοράσουν στα χαμηλά, στα τέλη Μαρτίου.

Credit Suisse στους πλούσιους πελάτες της: Μαζέψτε μετρητά!

Η Credit Suisse καθοδήγησε τους πλούσιους πελάτες της να ρευστοποιήσουν εκμεταλλευόμενοι τη γρήγορη ανάκαμψη των αγορών, προειδοποιώντας ότι αυτές αντιμετωπίζουν ένα «δύσκολο τοπίο» καθώς προχωρούμε στο καλοκαίρι.

Ο επενδυτικός βραχίονας της ελβετικής τράπεζας, που ήταν ένας από τους λίγους που κάλεσαν τους πελάτες τους να αγοράσουν στα χαμηλά στα τέλη Μαρτίου, μια θέση που δικαιώθηκε από την κατά 30% άνοδο στα διεθνή χρηματιστήρια καθώς οι κεντρικές τράπεζες έσπευσαν να επέμβουν.

Τώρα, όμως, ο επικεφαλής του τμήματος της τράπεζας πιστεύει ότι είναι η στιγμή να γίνει ένα βήμα πίσω. Ο Michael Strobaek έγραψε στους πελάτες του χθες: Η επερχόμενη περίοδος οικονομικών αποτελεσμάτων, η πρόσφατη αύξηση στα κρούσματα κορωνοϊού και οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ δημιουργούν, καθώς προχωρούμε στο καλοκαίρι, ένα ιδιαίτερα δύσκολο τοπίο για τις χρηματιστηριακές αγορές.

Για μετά το καλοκαίρι, ο Strobaek έγραψε πως πιστεύει ότι το επικίνδυνο ενεργητικό προσφέρει ακόμα περιθώρια για κέρδη σε βάθος εξαμήνου, εξαιτίας της ανάκαμψης της οικονομίας, της δημοσιονομικής στήριξης και των κινήσεων των κεντρικών τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v