Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οk σε προϊόν που σκοτώνει κορωνοϊούς σε επιφάνειες θα δώσουν οι ΗΠΑ

Το SurfaceWise2 έχει διάρκεια έως και επτά μέρες και πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν οι American Airlines. Η ανακοίνωση έρχεται καθώς οι αεροπορικές εταιρείες αγωνίζονται να πείσουν τους ανθρώπους ότι είναι ασφαλές να ξαναρχίσουν τις πτήσεις.

Οk σε προϊόν που σκοτώνει κορωνοϊούς σε επιφάνειες θα δώσουν οι ΗΠΑ

Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΕΡΑ) πρόκειται να ανακοινώσει τη Δευτέρα ότι θα εκδώσει έκτακτη εξαίρεση στην πολιτεία του Τέξας, επιτρέποντάς της να δώσει το ok στην American Airlines Group για να χρησιμοποιήσει μία νέα επικάλυψη επιφάνειας που σκοτώνει κορωνοϊούς για έως και επτά μέρες, σύμφωνα με πηγές το Reuters.

Οπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, αξιωματούχοι της EPA δήλωσαν ότι ο Οργανισμός θα εγκρίνει τα αιτήματα εξαίρεσης έκτακτης ανάγκης βάσει του Ομοσπονδιακού Νόμου για εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα και τρωκτικοκτόνα (FIFRA) για να επιτρέψει τη χρήση του SurfaceWise2 - ενός προϊόντος που κατασκευάζει η Allied BioScience Inc - από την American Airlines και δύο κλινικές της Total Orthopedics Sports & Spine με έδρα στο Τέξας για έως και ένα χρόνο.

Η American Airlines αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς οι αεροπορικές εταιρείες αγωνίζονται να πείσουν τους ανθρώπους ότι είναι ασφαλές να ξαναρχίσουν τις πτήσεις. Αξιωματούχοι της EPA δήλωσαν ότι το προϊόν αποσκοπεί στην παροχή πρόσθετης προστασίας σε δημόσιους χώρους, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών όσον αφορά τα αεροπορικά ταξίδια.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έχουν δηλώσει ότι είναι πιθανό ένα άτομο να κολλήσει Covid-19 «αγγίζοντας μία επιφάνεια ή ένα αντικείμενο που έχει τον ιό πάνω του και έπειτα αγγίζοντας το στόμα, τη μύτη ή πιθανώς τα μάτια του.» Αλλά ο ιός πιστεύεται ότι εξαπλώνεται κυρίως με στενή επαφή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v