Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γρήγορα τεστ για κορωνοϊό κάνει από σήμερα δοκιμαστικά η Lufthansa

Διενεργούνται στις πτήσεις Μόναχο - Αμβούργο και θα ακολουθήσει η γραμμή Βιέννης - Βερολίνου, η οποία εξυπηρετείται από τη θυγατρική της, την Austrian Airlines.

Γρήγορα τεστ για κορωνοϊό κάνει από σήμερα δοκιμαστικά η Lufthansa

Δοκιμαστικό πρόγραμμα διενέργειας «γρήγορων» τεστ κορωνοϊού στους επιβάτες της ξεκίνησε σήμερα η Lufthansa, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν επιβάτες παρέχοντάς τους ασφαλείς υπηρεσίες.

Τα τεστ γίνονται από σήμερα στις πτήσεις Μόναχο - Αμβούργο και θα ακολουθήσει η γραμμή Βιέννης - Βερολίνου, η οποία εξυπηρετείται από τη θυγατρική της, την Austrian Airlines.

Η υποχρέωση αφορά όλους τους επιβάτες, οι οποίοι, εναλλακτικά, μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό τεστ το πολύ 48 ωρών ή να αλλάζουν χωρίς κόστος την κράτησή τους.

Τα νέα μέτρα περιορισμού, που τίθενται πλέον σε εφαρμογή σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, εξακολουθούν να κρατούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα την επιβατική κίνηση.

Από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας, στη Φρανκφούρτη, έγινε σήμερα γνωστό ότι τον Οκτώβριο εξυπηρετήθηκαν 1,07 εκατομμύριο επιβάτες, κατά 83,4% λιγότεροι από ό,τι τον ίδιο μήνα του 2019. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο όγκος των εμπορευματικών μεταφορών και των αεροπορικών αποστολών αυξήθηκε κατά 1,8%, στις 178.702 τόνους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v