H Morgan Stanley προσφέρει σε πελάτες έκθεση σε bitcoin

Η πρόσβαση σε τρια funds που επενδύουν σε bitcoin θα επιτρέπεται μόνο για όσους έχουν λογαριασμούς άνω των $2 εκατ. στην τράπεζα.

H Morgan Stanley προσφέρει σε πελάτες έκθεση σε bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Morgan Stanley είναι η πρώτη μεγάλη αμερικανική τράπεζα που προσφέρει σε πελάτες της πρόσβαση σε funds που επενδύουν σε bitcoin. 

Όπως μεταδίδει το CNBC, η τράπεζα ενημέρωσε με εσωτερικό σημείωμα τους χρηματοοικονομικούς της συμβούλους ότι θα δώσει πρόσβαση σε τρία funds που επιτρέπουν τις συμμετοχές σε bitcoin. 

H απόφαση λήφθηκε αφότου οι πελάτες της τράπεζας απαίτησαν έκθεση στο κρυπτονόμισμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Το bitcoin εκτοξεύτηκε το Σάββατο πάνω από τα 60.000 δολάρια, στο επίπεδο ρεκόρ των 61.781 δολαρίων. 

Η πρόσβαση στα funds θα επιτρέπεται μόνο για όσους έχουν στοιχεία ενεργητικού πάνω από $2 εκατ. στην τράπεζα. Πρόσβαση θα έχουν και οι επενδυτικές εταιρείες με ενεργητικό τουλάχιστον $5 εκατ. Και στις δύο περιπτώσεις οι λογαριασμοί θα πρέπει να έχουν ανοίξει πριν από τουλάχιστον έξι μήνες. 

Η τράπεζα θα περιορίσει τις επενδύσεις στο 2,5% της αξίας των στοιχείων ενεργητικού του πελάτη. 

Τα δύο από τα funds είναι της Galaxy Digital και το τρίτο αποτελεί συνεργασία της FS Investments και της NYDIG.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v