Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μήνυση από Ryanair στη βρετανική κυβέρνηση για τον «φωτεινό σηματοδότη»

Σαφέστερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατηγοριοποίησης των χωρών στο σύστημα, το οποίο καθορίζει ποιοι διεθνείς επιβάτες θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα, ζητάει η αεροπορική αλλά και η Manchester Airports Group.

Μήνυση από Ryanair στη βρετανική κυβέρνηση για τον «φωτεινό σηματοδότη»

Να κινηθεί νομικά κατά της βρετανικής κυβέρνησης ετοιμάζεται η αεροπορική εταιρεία Ryanair και η ιδιοκτήτρια τριών αγγλικών αεροδρομίων, για το σύστημα του «φωτεινού σηματοδότη» που έχει θέσει σε εφαρμογή για τα διεθνή ταξίδια, όπως μετέδωσαν οι Financial Times.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και η Manchester Airports Group δήλωσαν ότι θα υποβάλουν έγγραφα στο High Court την Πέμπτη, για να ζητήσουν δικαστικό έλεγχο σχετικά με τη διαφάνεια του συστήματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Θα απαιτήσουν από το Λονδίνο να δώσει σαφέστερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατηγοριοποίησης των χωρών στο «σύστημα φωτεινού σηματοδότη», το οποίο καθορίζει ποιοι διεθνείς επιβάτες θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

Καθώς πλησιάζει η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών, λίγες χώρες βρίσκονται στην πράσινη λίστα και ο τρόπος διαχείρισης του συστήματος έχει επικριθεί από την αεροπορική βιομηχανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v