Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EasyJet: Αυξάνει τη δυναμικότητα το καλοκαίρι

Η αεροπορική δήλωσε σίγουρη για τη ζήτηση για ταξίδια το καλοκαίρι και το φθινόπωρο καθώς και ότι προσανατολίζει το πρόγραμμά της προς ευρωπαϊκές διαδρομές, δεδομένου ότι η Ευρώπη έχει ανοίξει πιο γρήγορα από τη Βρετανία.

EasyJet: Αυξάνει τη δυναμικότητα το καλοκαίρι

Στο 60% της δυναμικότητας που είχε προ πανδημίας θα πετάξει η βρετανική αεροπορική εταιρεία easyJet την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, κάνοντας άλμα από το 17% που πέταξε το προηγούμενο τρίμηνο, καθώς οι περιορισμοί λόγω της Covid-19 χαλαρώνουν και η ζήτηση αυξάνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους δήλωσε σίγουρη για τη ζήτηση για ταξίδια το καλοκαίρι και το φθινόπωρο καθώς και ότι προσανατολίζει το πρόγραμμά της προς ευρωπαϊκές διαδρομές, δεδομένου ότι η Ευρώπη έχει ανοίξει πιο γρήγορα από τη Βρετανία. Προς το παρόν, έχει προγραμματίσει το 60% των πτήσεών της σε δρομολόγια εντός της Ευρωπαϊκής Eνωσης.

Για τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν στα τέλη Ιουνίου, όταν τα ταξίδια σε όλη την Ευρώπη παρέμειναν περιορισμένα, η easyJet σημείωσε απώλεια προ φόρων ύψους 318 εκατ. λιρών (434 εκατ. δολαρίων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v