Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τους μισούς επενδυτές Bitcoin μπήκαν στην αγορά φέτος

Τι έδειξε έρευνα της Grayscale Investments LLC. «Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αγνοήσουν το Bitcoin καθώς η τιμή του συνεχίζει να αυξάνεται».

Πάνω από τους μισούς επενδυτές Bitcoin μπήκαν στην αγορά φέτος

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το ενδιαφέρον και η ζήτηση για Bitcoin αυξήθηκαν πολύ το 2021 παρά την αναταραχή στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Περισσότεροι από τους μισούς τρέχοντες επενδυτές εισήλθαν τους τελευταίους 12 μήνες, σύμφωνα με την εταιρεία Grayscale Investments LLC.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, σε έρευνα σε 1.000 άτομα, σχεδόν 250 από αυτά δήλωσαν ότι έχουν ήδη Bitcoin ενώ το 55% αυτών δήλωσε ότι ξεκίνησαν να επενδύουν σε αυτό φέτος. Τα αποτελέσματα υπογραμμίζουν την εκρηκτική ανάπτυξη που γνώρισαν φέτος τα κρυπτονομίσματα.

Το Bitcoin έχει ενισχυθεί περίπου 70% το 2021 μετά το πρόσφατο sell off, ενώ άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Ether έχουν δει την αξία τους να αυξάνεται κατά πέντε φορές.

«Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους επενδυτές να αγνοήσουν το Bitcoin καθώς η τιμή του συνεχίζει να αυξάνεται», αναφέρει η έρευνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v