Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποκαθίστανται οι πτήσεις στις ΗΠΑ, στον «πάγο» οι υποδομές 5G κοντά σε αεροδρόμια

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) και η Boeing εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις που αίρουν τον προηγούμενο περιορισμό στις πτήσεις αεροσκαφών.

Αποκαθίστανται οι πτήσεις στις ΗΠΑ, στον «πάγο» οι υποδομές 5G κοντά σε αεροδρόμια

Καθώς οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών αποφάσισαν να καθυστερήσουν τη δημιουργία υποδομών δικτύων 5G κοντά σε αεροδρόμια των ΗΠΑ, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) και η Boeing εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις που αίρουν τον προηγούμενο περιορισμό στις πτήσεις αεροσκαφών, επιτρέποντας στην Emirates να αποκαταστήσει με ασφάλεια τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς όλους τους προορισμούς από και προς τις ΗΠΑ, έως το Σάββατο.

Aπό τις 21 Ιανουαρίου, η αεροπορική εταιρεία θα επανέλθει στην κανονική της λειτουργία με πτήσεις που θα πραγματοποιούνται με το Boeing 777 από και προς το Σικάγο, το Ντάλας Φορτ Γουόρθ, το Μαϊάμι, το Νιούαρκ, το Ορλάντο και το Σιάτλ.

Οι πτήσεις από και προς Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη (JFK) και Ουάσινγκτον DC δεν έχουν επηρεαστεί. Οι πτήσεις από και προς τη Βοστώνη, το Χιούστον και το Σαν Φρανσίσκο, τις οποίες η αεροπορική εταιρεία λειτουργούσε προσωρινά με αεροσκάφη A380 στις 20 και 21 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν πάλι με Boeing 777 από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί επίσης πτήσεις με αεροσκάφη μεταφοράς εμπορευμάτων Boeing 777 προς το Σικάγο, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Κολόμπους και την Αγκουαντίγια, για εξαγωγές και μεταφορά βασικών αγαθών, όπως τρόφιμα και φάρμακα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Emirates ανέστειλε τα δρομολόγιά της προς ορισμένους προορισμούς των ΗΠΑ, ακολουθώντας τη σύσταση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) και της Boeing που αφορούσε πιθανές παρεμβολές μεταξύ των κεραιών 5G και των συστημάτων των αεροσκαφών, καθώς η ασφάλεια αποτελεί πάντα άμεση προτεραιότητα για την αεροπορική εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v