Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν βρέθηκαν επιζώντες μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Κίνα

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι στάλθηκαν στο σημείο στο πλαίσιο των προσπαθειών διάσωσης μετά τη συντριβή του Boeing. Μέχρι να επιλυθεί η υπόθεση, η Κίνα αποφάσισε να καθηλώσει όλα τα αεροπλάνα Boeing 737-800 μέχρι νεωτέρας.

Δεν βρέθηκαν επιζώντες μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Κίνα

Αξιωματούχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας δήλωσε την Τρίτη ότι δεν έχουν βρεθεί επιζώντες μετά το αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη τη Δευτέρα.

Οι εργασίες διάσωσης πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης μετά τη συντριβή ενός επιβατικού αεροπλάνου στην περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας. Αναφέρεται ότι περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι στάλθηκαν στο σημείο στο πλαίσιο των προσπαθειών διάσωσης. Εκτός από χιλιάδες πυροσβέστες και αστυνομικούς, συγγενείς των επιβατών του αεροπλάνου συνέχισαν να συγκεντρώνονται στο Wuzhou το απόγευμα της Τρίτης. Ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί επιζώντες.

Το αεροσκάφος Boeing 737 της China Eastern Airlines, το οποίο αναχώρησε από το Kunming και είχε προορισμό το Guangzhou, συνετρίβη σε ορεινή περιοχή στην περιοχή Tengxian τη Δευτέρα, προκαλώντας πυρκαγιά στο βουνό. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. Μέχρι να επιλυθεί η υπόθεση, η Κίνα αποφάσισε να καθηλώσει όλα τα αεροπλάνα Boeing 737-800 μέχρι νεωτέρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v