Κοντά σε συμφωνία πώλησης του Twitter στον Ελον Μασκ

Το Twitter ενδέχεται να ανακοινώσει τη συμφωνία των 43 δισ. δολαρίων αργότερα σήμερα, μόλις το Δ.Σ. συνεδριάσει για να συστήσει τη συναλλαγή στους μετόχους του. Το tweet του Elon Musk που προεξοφλεί τις εξελίξεις.

Κοντά σε συμφωνία πώλησης του Twitter στον Ελον Μασκ

Το Twitter Inc πλησιάζει σε συμφωνία πώλησης στον Έλον Μασκ για 54,20 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά, την τιμή που προσέφερε αρχικά στην εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ονόμασε «καλύτερη και τελευταία» ο δισεκατομμυριούχος, δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα στο Reuters.

Το Twitter ενδέχεται να ανακοινώσει τη συμφωνία των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων αργότερα σήμερα, μόλις το διοικητικό του συμβούλιο συνεδριάσει για να συστήσει τη συναλλαγή στους μετόχους του Twitter, ανέφεραν οι πηγές. Είναι πάντα πιθανό η συμφωνία να καταρρεύσει την τελευταία στιγμή, πρόσθεσαν οι πηγές.

Το Twitter δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να εξασφαλίσει μια διάταξη «go-shop» στο πλαίσιο της συμφωνίας του με τον Μασκ, η οποία θα του επέτρεπε να ζητήσει άλλες προσφορές από πιθανούς αγοραστές μόλις υπογραφεί η συμφωνία, ανέφεραν οι πηγές. Παρόλα αυτά, το Twitter θα μπορούσε να αποδεχθεί μια προσφορά από άλλο μέρος πληρώνοντας στον Μασκ μια αμοιβή διάλυσης της συμφωνίας, πρόσθεσαν οι πηγές.

Το Twitter και ο Μασκ δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό. Ο τελευταίος ωστόσο με ένα tweet ευχήθηκε οι χειρότεροι επικριτές του να παραμείνουν στο μέσο «γιατί αυτό σημαίνει ελευθερία λόγου».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v