Λιγότερους premium συνδρομητές αναμένει το Spotify

Η εταιρεία streaming προβλέπει ότι θα έχει 187 εκατ. συνδρομητές επί πληρωμή στο τέλος του δεύτερου τριμήνου, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 189,4 εκατ.

Λιγότερους premium συνδρομητές αναμένει το Spotify

Χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινείται η πρόβλεψη για συνδρομητές επί πληρωμή του Spotify για το τρέχον τρίμηνο, μετά από μία δυνατή έναρξη χρονιάς που ξεπέρασε την αποχώρηση της εταιρείας από τη Ρωσία και το μποϊκοτάζ στον παρουσιαστή podcast Joe Rogan.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το Spotify εκτιμά ότι θα έχει 187 εκατ. premium συνδρομητές στο τέλος του δεύτερου τριμήνου, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 189,4 εκατ. Η εταιρεία streaming είπε ότι θα χάσει άλλους 600.000 συνδρομητές την τρέχουσα περίοδο λόγω της απόσυρσής της από τη Ρωσία, μετά την αναστολή της υπηρεσίας της εταιρείας στη χώρα τον περασμένο μήνα.

Κατά το πρώτο τρίμηνο, οι συνδρομητές επί πληρωμή ανήλθαν σε 182 εκατ., σε ευθυγράμμιση με τα 182,7 εκατ. που προέβλεπαν οι αναλυτές. Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει απώλεια 1,5 εκατ. πελατών από τη Ρωσία. Οι χρήστες που υποστηρίζονται από διαφημίσεις ανήλθαν συνολικά σε 252 εκατ., επίσης υψηλότερα από τις προβλέψεις των 243,4 εκατ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v