Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλάνο επέκτασης της Adidas στην Premier League

Η κόντρα της γερμανικής εταιρείας αθλητικών ειδών με τη Nike και την Puma στα βρετανικά ποδοσφαιρικά γήπεδα για την πίτα των πωλήσεων

Πλάνο επέκτασης της Adidas στην Premier League
Σχέδιο επέκτασης στην Premier League επεξεργάζεται η Adidas. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Footy Headlines, επιθυμία της γερμανικής εταιρείας αθλητικών ειδών αποτελεί η συνέχιση της συνεργασίας με την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ολοκλήρωση των συμφωνιών που είναι σε ισχύ, το 2024 και το 2025, αντίστοιχα, αλλά και η «αρπαγή» της Λίβερπουλ από τη Nike, με την μεταξύ τους συνεργασία να ολοκληρώνεται το 2025.

Οι τρεις αυτοί σύλλογοι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, είναι μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων στην Αγγλία, όσον αφορά τις πωλήσεις αθλητικού υλικού στους φιλάθλους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι έχει συμφωνία με τη Nike έως το 2032, η Μάντσεστερ Σίτι με την Puma έως το 2028 -συμφωνία που επηρεάζει τους συλλόγους του City Football Group- και η Τότεναμ με τη Nike έως το 2033.

Το σχέδιο της Adidas είναι να έχει συνολικά πέντε ομάδες της Premier League και δύο ομάδες της Championship. Επί του παρόντος, προμηθεύει αθλητικό υλικό σε τέσσερις ομάδες της Premier League και τρεις στην Championship

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v