Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CNBC: Προσωρινός CEO του Twitter ο Μασκ αν προχωρήσει η εξαγορά

Απώλειες 4% στα 912 δολάρια καταγράφει η μετοχή της Tesla μετά τη δημοσίευση της είδησης από το CNBC.

CNBC: Προσωρινός CEO του Twitter ο Μασκ αν προχωρήσει η εξαγορά

Ο Έλον Μασκ αναμένεται να αναλάβει προσωρινά χρέη CEO στο Twitter για μερικούς μήνες αν ολοκληρώσει την εξαγορά του κοινωνικού δικτύου έναντι 44 δισ. δολαρίων, ανέφεραν πηγές στον Ντέιβιντ Φάμπερ του CNBC.

Μετά την είδηση η μετοχή της Tesla καταγράφει απώλειες 4% στα 912 δολάρια.

Σύμφωνα με αναφορά στη SEC ο Μασκ έχει εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση 7,14 δισ. δολαρίων από φίλους και άλλους επενδυτές για να εξαγοράσει το Twitter. 

Ο CEO του Twitter, Παράγκ Αγκραουάλ, βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας μόνο για λίγους μήνες, αφού αντικατέστησε τον Ντόρσεϊ τον περασμένο Νοέμβριο.

Μέχρι τώρα, δεν είχε γίνει πολλή συζήτηση για το αν η εξαγορά της εταιρείας από τον Μασκ θα οδηγούσε σε ανατροπή της ηγεσίας στη διοίκηση της εταιρείας. Τον περασμένο μήνα, το Reuters ανέφερε ότι ο Μασκ είχε βρει νέο διευθύνοντα σύμβουλο για το Twitter, επικαλούμενος πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Ο Αγκραουάλ είπε στους υπαλλήλους τον περασμένο μήνα ότι το μέλλον του Twitter είναι αβέβαιο υπό τον Μασκ, σύμφωνα με ξεχωριστή αναφορά του Reuters.

«Μόλις κλείσει η συμφωνία, δεν ξέρουμε ποια κατεύθυνση θα πάει η πλατφόρμα», φέρεται να είπε όταν ρωτήθηκε εάν η εταιρεία μπορεί να επιτρέψει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει στην πλατφόρμα όταν αναλάβει ο Μασκ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v