Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανταλλακτήριο crypto αγόρασε $900.000 το τρόπαιο της Eurovision

Η ουκρανική ραπ-φολκ μπάντα που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό πούλησε το τρόπαιο για να συγκεντρώσει χρήματα και να ενισχύσει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Ανταλλακτήριο crypto αγόρασε $900.000 το τρόπαιο της Eurovision

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ενα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων αγόρασε το φετινό τρόπαιο με το κρυστάλλινο μικρόφωνο της Eurovision από την Kalush Orchestra, την ουκρανική ραπ-φολκ μπάντα που κέρδισε τον διαγωνισμό, για να τη βοηθήσει να συγκεντρώσει κεφάλαια για τον αγώνα της χώρας τους ενάντια στον ρωσικό στρατό.

Οπως μεταδίδει το Βloomberg, το εσθονικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων WhiteBit, το οποίο κατατάσσεται στη θέση 19 από τη λίστα των 624 όσον αφορά τη βαθμολογία εμπιστοσύνης σύμφωνα με το CoinGecko, αγόρασε το τρόπαιο έναντι 900.000 δολαρίων, σε μια δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στο Instagram το Σαββατοκύριακο.

Ο Oleh Psiuk, ο τραγουδιστής της Kalush Orchestra, πούλησε επίσης το ροζ καπέλο του με την υπογραφή του για 11 εκατομμύρια χρίβνια (374.000 δολάρια). Τα χρήματα θα δαπανηθούν σε συστήματα drone, σύμφωνα με το συγκρότημα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v