Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαταλείπει τη Ρωσία και τη Λευκορωσία η Hewlett Packard

«Οι προηγμένες τεχνολογίες δεν έχουν τίποτα κοινό με τον μεσαίωνα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης. Αντίθετα, στην Ουκρανία σχεδιάζουν να ανοίξουν γραφεία παγκόσμιες εταιρείες τεχνολογίας, παρά τον πόλεμο, πρόσθεσε.

Εγκαταλείπει τη Ρωσία και τη Λευκορωσία η Hewlett Packard

Η εταιρεία τεχνολογίας Hewlett Packard Enterprise εγκαταλείπει και επίσημα τη Ρωσική Ομοσπονδία και τη Λευκορωσία, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης και υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μιχαήλ Φιόντοροφ με ανάρτησή του στο Instagram, όπως μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.

«Πριν από δύο και πλέον μήνες η εταιρεία σταμάτησε τις δραστηριότητές της στις δύο χώρες, αλλά τώρα για τη διοίκησή της κατέστη προφανές ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα και οι προηγμένες τεχνολογίες δεν μπορούν να έχουν τίποτα το κοινό με τον πόλεμο και τον μεσαίωνα», ανέφερε ο Φιόντοροφ.

Ο ίδιος είπε ότι τη στιγμή που συνεχίζουν να έρχονται στην Ουκρανία οι διευθύνοντες σύμβουλοι των κύριων παγκόσμιων εταιρειών τεχνολογίας, και μάλιστα παρά τον πόλεμο σχεδιάζουν να ανοίξουν γραφεία, η Ρωσική Ομοσπονδία «μετατρέπεται ταχύτατα σε μια έρημο χωρίς ελπίδα, συμπαρασύροντας μαζί της και τη Λευκορωσία».

«Το παρελθόν δεν μπορεί να νικήσει το μέλλον, και η Ρωσία την Ουκρανία», δήλωσε ο Φιόντοροφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v