Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H JP Morgan απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους από το τμήμα στεγαστικών δανείων

Οι επιλογές μας για το προσωπικό αυτή την εβδομάδα ήταν το αποτέλεσμα κυκλικών αλλαγών στην αγορά ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων, τόνισε εκπρόσωπος της τράπεζας.

H JP Morgan απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους από το τμήμα στεγαστικών δανείων

Η JP Morgan απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους από το τμήμα στεγαστικών δανείων και μεταφέρει εκατοντάδες ακόμα σε άλλα τμήματα, καθώς η άνοδος των επιτοκίων οδηγεί χαμηλότερα τη ζήτηση. 

Συνολικά, θα επηρεαστούν περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι στις ΗΠΑ, με περίπου τους μισούς να μετακινούνται σε διαφορετικά τμήματα εντός της τράπεζας, ανέφεραν πηγές στο Bloomberg. 

«Οι επιλογές μας για το προσωπικό αυτή την εβδομάδα ήταν το αποτέλεσμα κυκλικών αλλαγών στην αγορά ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων», ανέφερε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της JP Morgan. «Μεταφέραμε πολλούς υπαλλήλους σε νέους ρόλους εντός της εταιρείας και εργαζόμαστε για να βοηθήσουμε τους εναπομείναντες υπαλλήλους να βρουν νέα εργασία εντός της Chase και αλλού», πρόσθεσε. 

Τα επιτόκια των 30ετών στεγαστικών δανείων έχουν υπερδιπλασιαστεί από τα ιστορικά χαμηλά επίπεδα στα οποία βρέθηκαν τον Ιανουάριο του 2021. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v